Referenciák


Amikor egy nagy méretű, naponta akár többezer ember által használt épületet kell galambriasztóval vagy madárhálóval felszerelni, fontos, hogy professzionális szakemberekre bízza a munkát. Cégünk rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik köz- és magánépületek madarak elleni hatékony védelmének kialakításában. Legyen szó madártüskék, madárhálók vagy madármatricák szakszerű telepítéséről, tapasztalt munkatársaink már bizonyítottak. Tekintse meg ország szerte telepített hatékony, mégis diszkrét és esztétikus megoldásainkat referenciáink között!
A madárriasztó tüskék megakadályozzák a madarakat a leszállásban és a felületen tartózkodásban. Ideálisan alkalmazható párkányokra, stukkókra, ereszcsatornákra, klímákra és gerendákra.

A MadárHálók kifeszített állapotban megakadályozzák a madarakat a nyitott területekre való beszállásban. Ideálisan alkalmazható előtetők, erkélyek, légaknák, kupolák és egyéb nyitott területek védelmére.

A MadárMatricák vizuális ijesztő hatást keltenek, így megakadályozva, hogy a madarak nekirepüljenek a védett felületnek. Ideális alkalmazásuk üveg, plexi vagy egyéb áttetsző felület.


A telepítéseink során készült videók itt megtekinthetők

A telepítéseink során készült videók itt megtekinthetők