Telepítés menete, szolgáltatásaink

Cégünk több éves tapasztalattal végzi madárriasztó rendszerek, madárhálók telepítését. Tevékenységünk a legkisebb magán megrendelések teljesítésétől a nagy ipari, közületi megrendelésekig terjed akár nagy felületek, nehezen elérhető helyek teljes körű madármentesítésével.

Szolgáltatásaink:

  • Előzetes költségbecslés készítése telefonos egyeztetés, helyszíni fotók, illetve tervrajzok alapján
  • Ingyenes árajánlat adása helyszíni felmérés alapján
  • Ingyenes tanácsadás a probléma és a helyszín adottságainak ismeretében
  • Madármentesítés leghatásosabb és leggazdaságosabb módjainak kidolgozása
  • Madárriasztó rendszer telepítése hagyományos és alpintechnikával vagy emelőkosaras autóról
  • Ingyenes mintadarab biztosítása

A MadárKontroll Kft. által felszerelt madárriasztó és galambriasztó rendszerekre 2 év teljes körű garanciát biztosítunk.

A Madárháló teljes körű megoldást nyújt nyitott szerkezetek, erkélyek, loggiák, légaknák, belső udvarok madármentesítésére. Rögzítése, különösen nagy felületek esetében, szakértelmet kíván.

A madárriasztó tüske - más néven a MadárTüske - egy mechanikai madárriasztó eszköz, mely acél tüskék segítségével biztosítja a keskeny, kiálló felületek madármentesítését. Megakadályozza a madarak leszállását a tüskével védett felületre.

A MadárMatrica olyan átlátszó fólia, mely UV-tartományban érzékelhető mintázata segítségével segít a repülő madaraknak felismerni az átlátszó vagy tükröződő üvegfelületeket, megelőzve ezzel, hogy a galambok az üvegnek repüljenek. A matricákat az üvegfelület méretétől és alakjától függő számban illetve kiosztásban helyezzük fel.